Welkom op onze veelgestelde vragen-pagina. Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen die we bij ViraBV krijgen. Hieronder vindt u alles wat u moet weten over onze aluminium specificatieprofielen, maatwerkopties, glazen schuifwanden, zijwanden en nog veel meer.

 

Technische informatie


Vraag: Welk type aluminium wordt er gebruikt voor de profielen van Vira BV-veranda’s?

Antwoord: Voor de profielen van onze veranda’s maakt Vira BV gebruik van T6-6063 aluminium. Dit hoogwaardige aluminium staat bekend om zijn duurzaamheid en corrosiebestendigheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor een langdurige en kwalitatieve buitenervaring.

Vraag: Kunt u aangeven hoeveel staanders gebruikelijk zijn bij verschillende breedte- en diepteopties?

Antwoord: Om u nauwkeurige informatie te bieden over het aantal staanders in relatie tot uw specifieke breedte- en diepteopties, verzoeken we u vriendelijk om de details van uw project naar ons te sturen. Onze operationele afdeling staat klaar om op basis van uw individuele behoeften de benodigde berekeningen te maken. Als algemene richtlijn voegen we bij polycarbonaat daken vaak een extra staander toe na elke 6 meter breedte. 

Vraag: Biedt Vira BV een vrijstaande overkapping of carport aan?

Antwoord: Ja, bij Vira BV bieden we een vrijstaande overkapping aan die tevens dienst kan doen als carport. Ons assortiment omvat een vrijstaand systeem, perfect geschikt voor diverse toepassingen. Voor meer informatie en om de mogelijkheden te ontdekken, nodigen we u uit om onze showroom te bezoeken of contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies op maat.

Vraag: Welke materialen worden er gebruikt in jullie overkappingen?

Antwoord: De onderdelen, kliklijsten, afdekplaten, hoeken, goten, staanders en deksels van onze overkappingen zijn gemaakt van T6-6063 aluminium. Daarnaast zijn de rubbers voor de dakplaten en muurplaten inbegrepen. Onze overkappingen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid en esthetiek te waarborgen. Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie met onze overkappingen, waarin kwaliteit en stijl samenkomen voor een tijdloze buitenervaring.

Vraag: Worden lampen in de fabriek voorgemonteerd en worden de kabels op maat gemaakt?

Antwoord: Ja, bij ViraBV zorgen we ervoor dat alle lampen in onze fabriek worden voorgemonteerd om kostbare tijd te besparen en de efficiëntie van uw project te verhogen. Bovendien worden onze kabels op maat gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen. Dit is onderdeel van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Vraag: Is het mogelijk om de staanders te verankeren?

Antwoord: Ja, als u van plan bent de staanders op een harde ondergrond te bevestigen, bieden we inderdaad aluminium verankering aan. Deze zijn ontworpen om een solide en betrouwbare basis te bieden voor uw constructie.

Levering Informatie

Vraag: Wat is de geschatte levertijd voor producten van Vira?

Antwoord: De leveringstijd van Vira’s producten is doorgaans ongeveer drie weken. Echter, deze schatting kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. We streven ernaar om onze klanten tijdig te informeren als er veranderingen zijn aan de verwachte leveringsdatum. 

 

Prijs Informatie

Vraag: Worden er voor standaardafmetingen extra maatwerkkosten in rekening gebracht?

Antwoord: Bij ViraBV geloven we in het leveren van oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om standaard of aangepaste maten, wij behandelen elke bestelling met dezelfde zorg en aandacht, zonder extra kosten. Onze prijzen zijn altijd inclusief maatwerk.

Vraag: Zijn er showroommodellen beschikbaar en met korting?

Antwoord: Bij ViraBV streven we ernaar om onze klanten de meest concurrerende prijzen te bieden. Daarom bieden we geen extra kortingen op showroommodellen, aangezien onze prijzen al zeer scherp zijn.”

 

Glazen Schuifwanden

Vraag: Biedt ViraBV naast standaardafmetingen ook op maat gemaakte glazen schuifwanden aan?

Antwoord: Hoewel we bij ViraBV standaardafmetingen hanteren voor onze glazen schuifwanden, bieden we ook de mogelijkheid tot maatwerk voor specifieke projecten zoals glazen daken of gevels. Zo proberen we de perfecte oplossing te bieden voor unieke behoeften van de klant.

Vraag: Wat is de minimale hoogte die vereist is voor de installatie van uw glazen schuifwanden?

Antwoord: Voor de installatie van onze hoogwaardige glazen schuifwanden gebruiken wij een minimale hoogte van 2020 mm. Dit zorgt ervoor dat het product optimaal functioneert en het esthetisch aantrekkelijk blijft binnen uw ruimte.

Vraag: Zijn er sloten voor glazen schuifwanden beschikbaar?

Antwoord: Absoluut, wij voorzien onze glazen schuifwanden van een hoogwaardige standaard slotenset voor extra veiligheid en gemak.

 

Zijwanden

Vraag: Worden de onderdelen geassembleerd of als kit geleverd, en zijn ze voorgesneden? Of ter plaatse gesneden?

Antwoord: Onze producten worden met zorg samengesteld om een eenvoudige installatie te waarborgen. Hoewel onze polycarbonaat zijwanden niet voorgesneden worden geleverd, leveren we het glas wel voorgesneden en vooraf geïnstalleerd, zodat u een naadloze en efficiënte installatie kunt verwachten.

Vraag: Wat is de maximale beschikbare hoogte op de zijwand?

Antwoord: De maximale hoogte van de zijwand varieert, aangezien deze afhankelijk is van de specifieke vereisten van uw project. Wij nodigen u uit om ons uw ontwerptekeningen te sturen, zodat we de optimale oplossingen voor uw situatie kunnen berekenen en presenteren.

Vraag: Bieden jullie ook glazen zijwanden aan in jullie assortiment?

Antwoord: Absoluut, wij bieden een verscheidenheid aan zijwandopties aan, waaronder glas. Daarnaast hebben we ook polycarbonaat, aluminium, sandwichpanelen en multi zijwanden in ons assortiment. Elk van deze opties biedt unieke voordelen en esthetische kwaliteiten, zodat klanten precies de juiste keuze kunnen maken voor hun specifieke behoeften en smaak.

 

Schuttingen

Vraag: Hoe wordt de prijs van een schutting berekend?

Antwoord: De kostenberekening voor een schutting is niet slechts een optelsom van alle afzonderlijke onderdelen. De totale prijs is ook afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, de gebruikte materialen, de afmetingen, en eventuele extra’s zoals een poort of speciale afwerkingen. Voor een nauwkeurige offerte kunt u onze prijslijst raadplegen of contact opnemen met ons team voor een gepersonaliseerde prijsopgave.

Als u nog andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u verder te helpen.