Geef uw bedrijf een betere strategie met vira bv

Wordt dealer van het Vira Netwerk - uw partner voor premium overkappingen

Als groothandel in overkappingen van topkwaliteit, zijn we bij Vira BV trots op onze ervaring, expertise en uitgebreide productlijn.

We bieden drie modellen met zeer dikke aluminium profielen, allemaal ondersteund door statische berekeningen. Onze voorraad van 7000 vierkante meter en een team van 50 professionals staan klaar om u te helpen uw klanten beter van dienst te zijn.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze overkappingen worden op maat en kosteloos geleverd, en we bieden ook glazen schuifwanden, bioclimatics, zonweringen en screens aan. Dit zijn premium producten die onze klanten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Polen, Luxemburg en Engeland bestellen en groeien met hun bedrijf.

Bij Vira BV streven we ernaar om niet alleen leverancier, maar ook partner te zijn. We zoeken bedrijven die hun klanten beter van dienst willen zijn met onze hoogwaardige overkappingen.

Als u deel uitmaakt van onze dealerfamilie, profiteert u van:
- Een uitgebreid assortiment premium producten - Ondersteuning van ons ervaren team Toegang tot onze aanzienlijke voorraad - Onze commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid

Wacht niet langer en neem de volgende stap in het leveren van topkwaliteit aan uw klanten. Meld u aan om een dealer van Vira BV te worden door het onderstaande formulier in te vullen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te ondersteunen bij het leveren van de beste overkappingen aan uw klanten.

Bedrijfsgegevens

Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Contactpersoon

Addresgegevens(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vira BV

Recente projecten

In een oog opslag onze...

Sterkste punten

Al meer dan 10 jaar zijn wij een begrip in de overkappingen sector. Onze leveringen worden grootschalig en op maat verzorgd.